-Милионер

-Милионер

Художник
Размер на Кутията 370x245x40 мм
Купи
Цена: 14.90 лв.
Отстъпка: 2.24 лв. ( 15% )
Крайна цена: 12.67 лв.
Интерактивната игра „Милионер“ на „Издателство Славена“ е образователна забавна игра за цялото семейство. Тя е интересна както за деца, така и за възрастни и успешно се използва в образователния процес в училища и детски заведения. В хода на играта участниците се запознават с основните икономически и финансови понятия, участват в бизнес отношения и вземат делови решения. Играчите се научават да работят с пари, акции на банки и компании, да развиват своите предприемачески възможности в различни области.

Играта е конструирана така, че да създава атмосфера на конкуренция и напрежение. Играчите се научават да вземат правилни решения, като преценяват своите и на противника позиции. В процеса на играта се засилват мотивацията и интересът им, вниманието им се фокусира за достигане на определена цел. Участниците добиват нови социални умения.

Игрите на „Издателство Славена“ са тествани от педагози и специалисти от различни области на знанието. Те са изпитани в практиката и са доказали своя траен възпитателен ефект.